EPMD in business


EPMD, Erick and Parrish Making Dollars staan in het Paard! Het is donderdagavond 11 juni. We komen niet voor The Green-Eyed Bandit of PMD solo, ook niet voor de Hit Squad of Def Squad. We zijn rond de 40 en we willen nostalgie in de vorm van EPMD, EPMD van 1988 tot en met 1993 en vanaf 1997 toen ze opnieuw bij elkaar zijn gekomen. We willen classics van Gold Digger tot aan Da Joint. Give The People what they want!

We hoeven het ze niet te vragen, ze doen dat gewoon! Wel met een korte break al vrij aan het begin van het optreden. Even testen of wij het wel echt willen. We maken geluid, ze komen terug en geven een vette show. They Mean Business: Strictly Business, Unfinished Business, Business as Usual, Business Never Personal, Back in Business, Out of Business en We Mean Business.

De zaal is bij lange na niet uitverkocht, maar wel vol genoeg om gezellig te zijn. Erick Sermon heeft een volle smile op zijn gezicht en geniet met ons mee. EPMD zou EPMD niet zijn zonder DJ Scratch. Hij krijgt zijn solomoment en wat voor één.

Het is eveneens een weerzien met oude vrienden. Aan het einde van het optreden gaan Erick en Parrish ook nog even op de foto met de fans en er worden verschillende items gesigneerd, van zelf meegebracht vinyl tot ter plekke gekochte Tees. Parrish blijft op de foto gaan totdat echt iedereen is geweest. We blikken terug op een mooie avond die mogelijk is gemaakt door The Ultimate ’88 Hip Hop Reunion in samenwerking met het Paard van Troje.






Reacties